Продавець beri-dari розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
268 відгуків
Гв.Широнинцев 33, Харків, Україна
+380 (98) 613-95-32
+380 (98) 613-95-32
+380 (50) 982-96-95
beri-dari - всегда свежие идеи
Кошик
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Як вибрати свій перший ніж?

Як вибрати свій перший ніж?

Вибір першого ножа важка задача для багатьох ,і скільки завгодно можна відточувати свою теоретичну базу і питати порад у старших товаришів ,але коли дійде до справи ,і потрібно буде робити вибір виникне багато питань:

який ножа ?

яка рукоять краще ?

Який стали віддати перевагу ?

на які у вас немає відповідей . Але справа в тому що ви ще самі не знаєте навіщо вам потрібен ніж ,а саме цей момент є наріжним каменем при виборі . Для того що б знати з якого боку підійти до цього складного філософського питання вам потрібно прийняти істину ,що абсолютно універсального ножа не буває і всі клинки служать для якоїсь мети .Вибираючи свій перший ніж потрібно не шукати "універсалу" і змириться з тим ,що доведеться чимось пожертвувати .

У кожного ножа , в його "ножової життя",передбачений коло задач який він повинен вирішувати. З цього ви повинні чітко уявити навіщо вам потрібен ніж і які завдання ви маєте намір з його допомогою вирішувати.Чим чесніше в цьому моменті ви будете самі з собою тим більше ймовірність що ви не промахнетеся з вибором.Навіть самі "злі" ножі , яким визначено рвати ,колоти ,рубати виконують у 95% випадків мирні завдання (відкривання консервів ,нарізки бутербродів).

Вибір сталі - питання екзотичний .

Сталь 420 - сталь початкового рівня ,досить м'яка ,пластична і в'язка ,потребує постійного "доводі" заточування . Відмінно зарекомендувала для бюджетних складних ножах,кухонних ножах.

Сталь 440с - має високу стійкість до корозії , досить добре тримають різальну кромку ,зносостійкі ,добре правляться.Робоча і легка у догляді сталь.

8Cr13MoV -Високовуглецева сталь з додаванням молібдену і ванадію .Ударостійка , зносостійка ,пластична ,відмінно тримає ріжучу кромку.

І головне НЕ ВАРТО переплачувати за ту твердість ,міцність , зносостійкість якої ви не будете користуватися !

Дивіться огляди ножів , не приймайте спонтанних рішень ,вдалого вибору!

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner